keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesäpuuhia

Blogi viettää kesälomaa kuten minäkin, vaikka olisi paljon kirjoitettavaa. Päätin kuitenkin, että mieluummin teen asioita kuin kirjoitan niistä. Aika ei riitä aina kaikkeen... tässä kuitenkin jokunen kuva viime viikkojen puuhailuista. Kommentoikaa, mikä kiinnostaa, niin voin kirjoittaa tarkemmin.

Parvekepuutarha rehottaa, en ole kauheasti muuta tehnyt kuin kastellut kun muistan, joten monet yrtit ovat ryökäleet päässeet kukkimaan ja muutenkin kasvit rehottavat vähän miten sattuu... Satoa on saatu jo chilistä, kirsikka- ja pensastomaateista, tietysti paljon salaattia ja jokunen herne. Yrtit ovat päässeet moneen ruokaan ja ovat kyllä aivan ihania!

 Tässä yrit pari viikkoa sitten, senkin jälkeen ovat kasvaneet ihan reilusti...
Kasvit selvisivät hengissä myös miehen hoidossa, kun olin lasten kanssa mökillä. Ukko lähetti kuvia viestin kera, että nää tarttis varmaan jotain lannoitetta... janoiset tomaattiparat roikottivat surkeina lehtiään.

Ns. kuivauskaapissa, johon viereinen jääkaappi hohkaa lämpöä, on koko kesän ollut sitä sun tätä tee- ja viherainesta kuivamassa.

Raparperit pääsivät mehevään piirakkaan, huippuhyvä ohje!


Leipäpusseista on syntymässä matonalku, koko tämän vuoden pussit leikelty ja virkattukin, mutta matto vasta aluillaan...


Itse tehdyt pitaleivät olivat todella hyviä ja helppoja. Samanlaisia ohjeita on miljoona kun vaan googlettaa, joten en kirjoita sitä tänne.

Ihanaa kesää kaikille! Jättäkää ihmeessä kommenttia käynnistänne. :) Tämä kuvien lisäys puhelimesta google+:aan tökkii jostain syystä, en saanut kaikkein tuoreimpia kuvia edes lisättyä.

1 kommentti:

  1. Voi tomaatteja omasta viljelyksistä <3 Olisipa luksusta :) Olin eilen tosi iloinen kun vihdoin kukat alkaneet aueta, ne siis siemeninä heitin maahan. Tästä sai motivaatiota ensi kevääksi :D Ja onpas sulla siellä pussiurakkaa kerrakseen :D

    VastaaPoista